Fortsæt til indhold

Vil du være en del af holdet hos Heino Cykler?

Vi søger dygtig sælger til 37 timer

Bliv vores nye kollega på Roskildevej Brøndby, som gør kunden glad, uanset om det er et slangesalg eller et cykelsalg
 • Leder du efter en super mulighed for at få et spændende og varieret job med fleksibel arbejdstid og frihed under ansvar?

 • Kan du se værdien i medansvar og at være en del af et team?

 • Vil du være med på turen, hvor nye tiltag og forandringer kræver faglig dygtighed og højt humør?

 • Heino Cykler har i dag to afdelinger - Roskildevej Brøndby og Lyngbyvejen Kbh. Ø. Vi er en cykelforretning, der i år fejre 80 års jubilæum, hvor vores faglige erfaring samt historie, gør os til en stærk spiller i kundernes øjne. Hos Heino Cykler får du kollegaer med spredning i både alder og faglighed, hvilket vi anser for en enorm styrke. Din rolle vil være i vores butik på Roskildevej Brøndby, hvor vi er indstillet på, at kunne skabe en fleksibel arbejdsplads for dig, der aftales nærmere. Vi interesserer os for din udvikling og forventer, at du har lysten til at lære og blive endnu bedre til kundeservice og salg. Sammen har vi et fælles mål om at skabe unikke relationer og oplevelser for vores kunder med vores gode høflig men uhøjtidelige omgangstone.

  Lyder det som noget for dig?

  Så tøv endelig ikke med at ringe, eller sende en kort mail til Lars Husballe, for mere information omkring jobbet.

  Ring på:

  43432239

  Mail til:

  lh@heinocykler.dk

  Vi søger dygtig sælger til 37 timer

  Bliv vores nye kollega på Lyngbyvejen Kbh Ø, som gør kunden glad, uanset om det er et slangesalg eller et cykelsalg.
 • Leder du efter en super mulighed for at få et spændende og varieret job med mulighed for ansvar og medbestemmelse?

 • Kan du se værdien i medansvar og at være en del af et team?

 • Vil du være med på turen, hvor nye tiltag og forandringer kræver faglig dygtighed og højt humør?

 • Heino Cykler har i dag to afdelinger - Roskildevej Brøndby og Lyngbyvejen Kbh. Ø. Vi er en cykelforretning, der i år fejre 80 års jubilæum, hvor vores faglige erfaring samt historie, gør os til en stærk spiller i kundernes øjne. Hos Heino Cykler får du kollegaer med spredning i både alder og faglighed, hvilket vi anser for en enorm styrke. Din rolle vil være i vores butik på Lyngbyvejen Kbh.Ø, hvor vi er indstillet på, at kunne skabe en fleksibel arbejdsplads for dig, der aftales nærmere. Vi interesserer os for din udvikling og forventer, at du har lysten til at lære og blive endnu bedre til kundeservice og salg. Sammen har vi et fælles mål om at skabe unikke relationer og oplevelser for vores kunder med vores gode høflig men uhøjtidelige omgangstone.

  Lyder det som noget for dig?

  Så tøv endelig ikke med at ringe til Klavs Hansen og aftale en dag, hvor du kan komme forbi til en uformel samtale. Inden du vælger at sende din ansøgning.

  Ring på:

  39208877