Fortsæt til indhold

Handelsbetingelser

Betingelser og vilkår.

Persondatapolitik

Det med småt...

 Du kan altid finde de gældende salgs- og leveringsbetingelser på denne side.

 

 

Generelle oplysninger

Heino Cykler ApS Roskildevej 527

2605 Brøndby

Tlf : 52 51 22 33

E-mail: info@heinocykler.dk

 

Bestilling:

Efter du har afgivet en ordre og udført betaling vil du modtage en ordrebekræftelse på din bestilling via e-mail. Se dette grundigt igennem for fejl og oplys os straks herom

via info@heinocykler.dk

 

Modtager du ikke denne bekræftelse skal du kontakte os, da det kan skyldes en fejl, som vi bør rette før forsendelse.

 

Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du altid mere end velkommen til at kontakte webshoppen eller at henvende dig til en af vores butikker.

 

Når du handler med Heino-cykler.dk indgås aftaler på følgende sprog: Dansk

  

Betaling:

Alle priser på websitet er angivet i danske kroner og inkl. moms og alle danske afgifter, told mv. Priserne kan til en hver tid ændres uden varsel.


På Heino-cykler.dk kan betaling ske via betalingskort og Heino-gavekort. Der kan betales med følgende kort: Dankort, VISA/Dankort, Eurocard, Mastercard. Der tages ikke gebyr ved betaling med kort udstedt indenfor EU på Heino-cykler.dk.

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne afsendes fra Heino-cykler.dk.

 

Betaling via ViaBill:

Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din månedsydelse den 20. i hver måned.
Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill.
ViaBill finansierer køb for op til 2.000 kr.
Beløb over 2.000 kr. finansieres i samarbejde med SparXpress.

Har du allerede en Viabill konto, koster det 39kr. i gebyr hver måned.

Læs mere: viabill.dk

Børn og unge under 18 år

Du skal være fyldt 18 år for at handle hos os. Er du under 18 år, skal du have samtykke fra en forælder eller værge.

 

Når du tegner et abonnement/betaler via kreditaftale, skal du indtaste din fødselsdato, så vi sikrer, at du er over 18 år. Er du under 18 år, skal aftalen indgås af en forælder eller værge.  En aftale kan altid let annulleres af en forælder eller værge, hvis det skulle vise sig, at den er blevet indgået af et barn eller en person under 18 år.

  

Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden. Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken Heino-cykler.dk eller andre har mulighed for at læse dataene.

 Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra Heino-cykler.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

  

Scalepoint:

Du kan bruge Scalepoint-gavekort i vores butikker, men ikke på Heino-Cykler.dk. Scalepoint-gavekort kan ikke bruges til varer, der er nedsat, flerstyksrabatter eller på tilbud.

Montering af ekstraudstyr på cykler koster kr. 299,-

 

 

Fortrydelsesret:

Heino Cykler tilbyder bytteservice i vores butikker og for forbrugere er der fortrydelsesret på webshoppen i 30 dage:

  •  Fra den dag du har modtaget din vare
  • Modtager den sidste forsendelse, hvis der er aftalt enkeltvis levering af flere
  • Får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele.

 

Du skal inden 30 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at skrive en mail til os på info@heinocykler.dk. I din meddelelse skal du skrive dit ordre/fakturanummer, samt gøre os opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan derudover benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur, denne er vedlagt din forsendelse.

 

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os besked om dette. Vi yder ikke returret på specielt fremstillede produkter eller cykler købt i butikkerne.

 

Fortrydelse af en del af købet

 

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

 Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

  

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

 

Ingen fortrydelsesret

Disse aftaler kan ikke fortrydes:

 Levering af ikke-finansielle ydelser, der er færdigleveret, hvis du forinden har accepteret at ydelsen sættes i gang, og at din fortrydelsesret dermed mistes,

 Levering af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg,

Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen,

 

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

 

Du må gerne tage den ud af pakken og se på den, men ikke tage den i egentlig brug. Hvis varen ikke er som ny, vurderer vi varens handelsmæssige værdi. Når du fortryder dit køb, så bedes varen være i original emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen. Du skal medbringe eller vedlægge bon eller faktura for købet.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

 Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

 Ved returnering af varer, hvor der er brugt et kreditkort som betalingsmiddel, tilbageføres beløbet på kreditkortet og udbetales dermed ikke kontant.

 Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

  

Cykler

Bemærk: Returretten gælder ikke ved køb af cykler i Heino Cykler. Det skal naturligvis være muligt at give en cykel som gave, tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du ønsker dette.

 

 

Returnere varen pr. post:


Du kan udnytte din fortrydelsesret ved at sende varen retur. Send os en email med dit navn, adresse, telefonnummer, ordrenummer (eller faktura nr.) og oplys os om, at du sender varen retur. Skriv om du ønsker pengene retur eller om du ønsker at ombytten varen. Inkluder venligst denne besked i forsendelsen.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Heino Cykler
Roskildevej 527
2605 Brøndby

 

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Du skal selv betale portoen for at sende varen retur. Når du fortryder dit køb tilbagebetales købesummen. Dette gøres ved, at tilbageføre betalingen til det kreditkort som du har benyttet.

Ønsker du, at få en anden vare tilsendt istedet betaler vi portoen for dette.

Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken - eksempelvis kopi af ordrebekræftelse eller kopi af faktura og evt. forudgående korrespondance mv.

  

Henvendelse vedrørende webordrer: E-mail: info@heinocykler.dk

Telefon: 52 51 22 33

Du har ansvaret for forsendelsen til den ankommer hos os.

 

 

Reklamationsret:

Når du handler på Heino-cykler.dk som forbruger har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Der skal reklameres inden rimelig tid efter at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for to måneder efter at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

 

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

 

Når du ønsker at reklamere over et produkt, kan du henvende dig i en af vores Heino Cykler butikker eller indsendes til os på vores adresse:

 

Heino Cykler
Roskildevej 527
2605 Brøndby

 

Når du returnerer varen, bedes du angive en beskrivelse af fejlen. Bemærk - vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller andet. Du har ansvaret for forsendelsen til vi modtager den.

 

Henvendelse vedrørende webordrer: E-mail: info@heinocykler.dk

 

Telefon: 52 51 22 33

 

 

Levering:

Vi gør alt hvad vi kan for at få din ordre afsted så hurtigt som muligt.

 

Din leveringtid afhænger af, hvilken vare du bestiller. Du kan se den forventede tid til afsendelse på den enkelte vare, efter du har valgt evt. variant/størrelse. Vi sender med GLS, som i praksis leverer 92% af alle pakkerne næste hverdag. Kan vi ikke afsende din ordre, kontakter vi dig herom.

Vælger du levering til pakkeshop, kan der opstå situationer, hvor fragtselskabet leverer til en anden pakkeshop pga. pladsproblemer).

 

Leveringsmetode

Ordre vægt

Ordre total

Pris

Leveringstid

Afhentning i butik (Brøndby, Østerbro
eller Odense)

- - Gratis 1-3 dage
GLS – til Pakkeshop 0-9 kg 0-599 kr 45 kr 1-3 dage
GLS – til Pakkeshop 0-9 kg 600+ kr Gratis 1-3 dage
GLS – til Pakkeshop 10+ kg 0-599 kr 299 kr 1-3 dage
GLS – til Pakkeshop 10+ kg 600+ kr 299 kr 1-3 dage

GLS – til din hjemmeadresse

0-9 kg 0-599 kr 45 kr 1-3 dage
GLS – til din hjemmeadresse 0-9 kg 600+ kr 29 kr 1-3 dage
GLS – til din hjemmeadresse 10+ kg - - Ikke mulig

GLS – til arbejde eller skole

0-9 kg 0-599 kr 45 kr 1-3 dage

GLS – til arbejde eller skole

0-9 kg 600+ kr 29 kr. 1-3 dage
GLS – til arbejde eller skole 10+ kg - - Ikke mulig

 

Bestillinger med én hverdags afsendelse.

 

Bestil dine varer inden kl. 08.00 og vi afsender samme dag. Bestiller du i weekenden, så afsender vi din ordre næste hverdag (Helligdage undtaget).

  

Bestillinger med 2-6 hverdages afsendelse.

 

Bestil dine varer inden kl. 08.00 og vi håndterer din ordre samme hverdag, hvorefter vi afsender din ordre indenfor den lovede afsendelsestid. Bestiller du i weekenden, så håndterer vi din ordre næste hverdag (Helligdage undtaget).

  

Bestilling af cykel, med én hverdags afsendelse.

 

Bestil din cykel inden kl. 08.00 og vi afsender samme dag. Bestiller du i weekenden, så afsender vi din ordre næste hverdag (Helligdage undtaget).

 

Har du særlige ønsker til levering, kan du skrive dem i kommentarfeltet ved bestilling, så vil vi prøve at opfylde dit ønsker. Kan vi ikke det kontakter vi dig herom.

 

Vi har ansvaret for forsendelsen indtil du fysisk modtager eller afhenter varen. Herefter har du ansvaret for varens stand.

 

Hvis du ønsker at fragtmanden stiller pakken i f.eks. carport eller lign. uden, at modtage kvittering for afhentning skal vi gerne give denne besked videre til fragtfirma. Du skal dog være opmærksom på, at dette er på eget ansvar. Heino Cykler eller fragtfirmaet kan i dette tilfælde ikke stilles til ansvar, hvis pakken bliver beskadiget eller bortkommet.

 

Henvendelse vedrørende webordrer: E-mail: info@heinocykler.dk


Telefon: 52 51 22 33

 

 

Persondatapolitik - Cookies:

På Heino-cykler.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Du har altid mulighed for at slette cookies fra din computer. Det kan fx gøres på følgende måde: I Internet Explorer 5.X slettes cookies under menuen "Funktioner" -> "Internetindstillinger" -> "Slet cookies

 

 

Logstatistik:

Logstatistik bruges på Heino-cykler.dk og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades mm. På Heino-cykler.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter.

 

 

Dine personlige oplysninger:

For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger

 

  • navn
  • adresse
  • telefonnummer
  • e-mail adresse
  • Ved levering til firmaer: CVR

 

Vi foretager registreringen og videregivelsen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Heino Cykler ApS og opbevares i 5 år (5 år pga. krav fra bogføringsloven), hvorefter oplysningerne slettes.

Heino Cykler har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på heino-cykler.dk er Heino Cykler ApS.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til Heino-cykler.dk sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@heinocykler.dk.

 

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Heino Cykler webshop på info@heinocykler.dk eller telefon 52 51 22 33. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

 

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk
 
Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

 

 

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 16.01.2020

 

 

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

Til:

Heino Cykler ApS
Roskildevej 527
2605 Brøndby

info@heinocykler.dk

 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

 

 

Bestilt den:                                                              
Modtaget den:                                                          

 

Forbrugerens navn:                                                                                                                                   


Forbrugerens adresse:                                                                                                                               

 


Forbrugerens underskrift:                                                                             

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)


Dato:                                

 

Persondatapolitik

Persondatapolitik hos Heino Cykler ApS

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos Heino Cykler ApS.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

 

Oplysninger vi indsamler

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services.

Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger.

Heino Cykler ApS  indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

  • Gennemfører et køb af vores produkter
  • Opretter en kundekonto
  • Tilmelder dig vores nyhedsbrev
  • Anmelder vores hjemmeside
  • Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback

Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på www.heino-cykler.dk er Heino Cykler ApS, Roskildevej 527, 2605 Brøndby (CVR-nummer 77847715)

 

Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.

Når du betaler for dit produkt indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale.

Hvis du under registreringsprocessen eller på vores hjemmeside har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores hjemmeside.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet løbende år + 5 år efter, at du har modtaget din vare.

 

Andre modtagere af personoplysninger

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirma, pt. GLS med henblik på levering af dine indkøb.

Hvis du vælger at anmelde vores hjemmeside, vil dit navn og din e-mailadresse blive overført til anmeldelsessiden Trustpilot.

Vi har vores webshop og betalingssystem gennem Shopify, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i Shopifys datacentre.  

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

 

Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:

  • At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
  • At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

 

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse info@heinocykler.dk.