Fortsæt til indhold
Skal du være en del af Heino Holdet? Læs mere her
En del af Heino Holdet? Læs mere her
DBR Heino Cup Zwift

Heino Cykler elsker indendørs træning - og vi har kompetencerne til at hjælpe dig godt i gang

Heino Cykler udvikler sig hele tiden - også online.

Vi kan give dig den samme kompetente rådgivning som når det gælder landevejscykling, bare kig forbi til en snak, så skal vi nok hjælpe dig godt på vej.

Indendørs træning kan være mange ting, og der findes mange forskellige typer hjemmetrænerer og producenter. Hvad der er det rigtige for andre, er måske ikke det rigtige for dig. Sørg for at få rådgivning så du ender med det rette setup, der passer til netop dig. Hos Heino Cykler har vi de helt rette kompetencer, så kig forbi til en snak, så hjælper vi dig godt på vej.

I det følgende zoomer vi ind på tre spændende ting relateret til træningsplatformen Zwift:

  1. Heino Cup - tidligere kørt løbsserie
  2. Heino Racing Team - Vores helt eget elite kvindehold på Zwift
  3. DBR - Danish Bike Riders - et fællesskab med udgangspunkt i Zwift

Men først lige et hurtigt kig på, hvad Zwift egentlig er.

Zwift er et online univers med byer, gader, landeveje, bjerge og meget andet. Målet er, at få indendørs træning til at minde så meget om oplevelsen på landevejen som muligt.Alpe du Zwift indoor training indendørs træning hjemmetræner

Her ses Alpe du Zwift, som er en online version af Alpe d'Huez

Når man træner eller kører løb kan man kommunikere med andre i nærheden, og man kan få fordele som f.eks. at ligge på hjul.

I zwift er der forskellige niveauer (A-D). De er baseret på hvor god du er. Og hvordan ved Zwift hvor god du er? Alle sammenligninger bliver lavet på baggrund a W/kg (watt per kg kropsvægt). Det er altså et krav at du registrerer din vægt, og at du har en wattmåler til rådighed. En wattmåler kan enten være en du monterer på din cykel, som f.eks. Garmins wattpedaler, eller en der er indbygget i din hjemmetræner.

Zwift indoor training indendørs træning

1. Heino Cykler har tidligere arrangeret - Heino Cup - i den virtuelle Zwift verden i samarbejde med Danish Bike Riders (DBR).

Serien bestod af 10 løb som afvikles onsdage kl. 20:05

Det er muligt på zwift at stille op alene eller med sit hold. Som hold giver det en ekstra dimension, idet det er muligt at lægge taktik før løbet og undervejs kan man tale sammen og justere taktik hvis nødvendigt.

Du kan se mere om løbsserien på DBR's facebookside: https://www.facebook.com/groups/1160541327367604/

2. Heino Racing Team er et elitehold bestående af fem kvindelige Zwift ryttere.

Hele tre er nationale mestre! Det er den  Danske mester Louise Houbak, Svenske mester Cecillia Hansen og den  Australske mester Vicki Whitelaw.

Hvis du vil vide mere om rytterne kan du se alle deres data på Zwift Power

Du kan bl.a. se at Louise kører på en Elite Direto hjemmetræner og har en FSA Powerbox wattmåler installeret på sin cykel. Elite Direto er en såkaldt Direct Mount hjemmetræner, hvor cyklen monteres uden baghjul direkte på hjemmetrænerens kassette. Hendes wattmåler sikrer hende præcise målinger hver gang hun træner eller kører løb. Begge produkter kan købes i Heino Cykler (Elite Direto X - FSA Powerbox

Vi glæder os helt vildt til at følge dem i den kommende sæson.

3. Danish Bike Riders blev dannet i 2017 og startede med et ugentligt Social Ride, og blev så godt modtaget, at de hurtigt fik udbygget antallet af ugentlige events.
Det tæller i dag 3 ugentlige løbsdage, hvor man kan presse sig selv alt det man lyster. Løbene er inddelt i 4 kategorier (A-B-C-D), sådan at alle kan være med. Ugentlige Workouts kom også med, og også der har de i dag 3 ugentlige gruppe træninger. 

Danish Bike Riders DBR logo

Danish Bike Riders gruppe er vokset til over 3000 medlemmer 💪 og vokser ugentligt mellem 40 og 80 medlemmer. Tonen er rigtig god og vi har en bred vifte af medlemmer, lige fra de benhårde Ultra ryttere, ex pro ryttere, licens ryttere, super motionister til den nye nysgerrige der gerne vil igang med at køre Zwift.

Målet med DBR er at udvikle et fantastisk online fællesskab på tværs af motionsklubber, private, licensryttere osv. Der er plads til alle - Lige fra ex pro ryttere til den der for første gang skal sætte sin Hometrainer og computer op til Zwift, eller blot har spørgsmål til at kunne komme igang. Hovedformålet med DBR er at have en gruppe der samler, motiverer og inspirerer - og som får flere til at få øjnene op for en vidunderlig virtuel og social træningsplatform samt hele tiden at udvikle gruppen og dennes muligheder. 

DBR har helt unikt deres eget "tøj" eller Virtuelle Kit, som man kan få når man kører en Group Workout, zone 2 Ride eller vores Social Ride.

Danish Bike Riders DBR outfit virtuelt kit

For tiden (vinter 2023/24) ser det ugentlige skema sådan ud.

Mandag kl. 19.15 DBR Race Series

Tirsdag kl. 15.30 DBR Afternoon Race / kl. 17.00 Tuesday Race

Onsdag kl. 19.15 DBR Race Series

Torsdag kl. 17.00 DBR Social Ride

Fredag kl.  17.00 DBR Friday Race

Lørdag kl. 10.30  DBR Race Series 

Søndag kl. 09.55 DBR Social Ride

Søndag kl.11.00 DBR Race Series

Forrige artikel Hvilken elcykel hastighed skal du vælge; 25 km/t eller 45 km/t elcykel? Elcykel guide 2021
Næste artikel Wattmåler - hvorfor nu det?