Udstyr til dig der cykler på arbejde om vinteren

Hvad har du brug for af udstyr som pendler om vinter

 

 

Udstyr til dig der cykler på arbejde om vinteren

 

 

Lygter til dig der cykler til og fra arbejde
Cykellygter

Cykellygter

Cykler du steder, hvor der er normalt gadebelysning, så er dit behov at blive set, mere end at lyse vejen op. Vi anbefaler hellere en lidt kraftigere lygte, så du er sikker på at blive set i mørket. En cykellygte med et kraftigt lys er naturligvis nemmere at se for billisterne. 


Cykellygter har oftest også den feature at de kan blinke. Kontinuerlige blink bliver lettere set af bilisterne hvilket øger din sikkerhed. Vi fører en række lygter i forskellige prisklasser, alt efter om du vil blive set, når du kører i gadebelysning, eller om du vil lyse vejen op, hvis du kører steder, hvor gadebelysningen ikke er nævneværdig. 

 

Se vores udvalg af cykellygter - Klik her

 


 

  

Dæk til Pendler
Cykeldæk til pendler cykel

Cykeldæk

 

Hvis du cykler til og fra arbejde, har du ikke tid til punkteringer. Hvis du ikke har tid til punkteringer, skal du vælge et cykeldæk, der effektivt holder punkteringerne på afstand. I vinterhalvåret er dækkene til din cykler særligt udsatte, da dækket bliver udsat for spejlglatte veje, der er fyldt med huller og skarpe sten. Schwalbe Marathon Plus er det bedste cykeldæk til pendlercyklen, da du opnår godt vejgreb, samt en uovertruffen punkteringsbeskyttelse, der fjerner alle bekymringer om punkteringer, og derfor mindsker spiltiden. Gå ikke på kompromis med dækkene på din cykel.

 

Se vores udvalg af dæk - Klik her

 


 

Cykeltasker til pendlere
Cykeltasker til pendlere

Cykeltasker 

 

Det er i hverdagen, hvor cykeltaskerne skal stå dens prøve. Er du en, der holder af, at cykle til og fra arbejde i al slags vind og vejr? Så kender du sikkert også det, at alt er våd i tasken, når du når frem til dit arbejde. Madpakken er blevet fugtig og måske er mobiltelefonen gået i stykker, fordi din taske eller cykeltaske ikke er vandtæt. Ortliebs cykeltasker er helt vandtætte, og nemme at montere, så du sikkert kan opbevare dine værdigenstande uden bekymringer. 

 

Se vores udvalg af cykeltasker - Klik her