Tilmeld dig et løb


 

Bliv klar til sæsonen

 

Hos Heino Cykler vil vi gøre alt for, at sæsonen bliver din bedste sæson nogensinde. Vi har derfor samlet vores bedste råd, viden, tips og tricks, så du kan få sjovere, federe og bedre oplevelser i sadlen - uanset om du cykler MTB, landevej eller til og fra arbejde. 

 

Læs med og lad dig inspirere til din bedste sæson nogensinde.  

 

Gør cyklen forårsklar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gør cyklen forårsklar

 

Vi kommer ikke uden om, at den bedste sæson starter med den bedste forårsklargøring. Så er du én af dem, der ikke allerede har fået cyklen gjort forårsklar, følger her denkomplette guide, så du ved, hvad du skal være opmærksom på, når cyklen skal ud af skuret.

 

Du er selvfølgelig også velkommen til at læse med, hvis du blot vil sikre dig, at du har husket det hele - eller du er nysgerrig efter at vide, hvad mekanikeren bruger tiden på, når du afleverer din cykel til forårsklargøring på værkstedet i din lokale WeBike. 

 

Skivebremser Smøring af kæde Fælgbremser
     

Mountainbike

 

Skivebremserne tjekker du for slid ved at kigge på, hvor meget bremsebelægning der er tilbage på bremseklodsen. Du kigger ned igennem kaliberen og ser, hvor meget bremsebelægning der er tilbage.

 

Landevej

 

Vi anbefaler en olie i en lille flaske med dryptud, så det er nemt at styre. Påfør olien ved at holde flasken ned mod kæden og tryk forsigtigt på flasken, så kun en tynd stråle rammer kæden.

 

Pendler

 

Sørger du for at skifte de dele, der er slidte her og nu, burde din cykel kunne holde hele sommeren. Og så er du fri for at skulle undvære den, når du har allermest brug for den.

 

Læs mere her Læs mere her Læs mere her

 

 


 

Meld dig ind i en klub

 

Vi hører det igen og igen; at det gør en verden til forskel at køre i klub. Men hvad bidrager samværet med lokale cykelentusiaster rent faktisk med? Vi har spurgt to medlemmer fra to forskellige klubber, hvad medlemsskabet betyder for dem.

 

Læs Sørens historie

 

Sørens historie

 

Søren Holm kender du måske allerede fra DR-serien ‘Rigtige Mænd’, hvor han stiftede bekendtskab med MTB - og sport i det hele taget. Siden programmet har den 43-årige smed holdt pause pga. en skade, men han glæder sig max til at kunne køre med ‘gutterne’ i Ørsted Cykelklub.

 

Læs artiklen her

 

 

Annes historieLæs Annes historie

 

Anne Fisker er medlem af motionsklubben CK Aarhus, hvor hun startede som helt grøn landevejsrytter tilbage i 2012. I dag er hun 46 år og kører både landevej og cross. Og så er hun tilmed blevet træner på det hold, hvor hun selv startede for fire sæsoner siden.

 

 

Læs artiklen her

 

 


 

Opgradér dit udstyr

 

Selvom dine hjul, dæk eller bremseklodser måske ikke ligefrem trænger til at blive skiftet, så er en opgradering den nemmeste og sikreste genvej til større køreglæde og bedre oplevelser i sadlen. Få her et lille indblik i, hvilket udstyr vi selv går og drømmer om.

 

5 opgraderinger til din MTB
5 opgraderinger til din landevej
5 opgraderinger til din MTB

Mountainbike

Landevej

Pendler

Se top 5 her
Se top 5 her
Se top 5 her

 

   

 

Tilmeld dig et løb

 

Tilmeld dig et løb

 

Drømmer du om at køre dit første motions - eller licensløb?  

Eller udfordre dig selv med endnu et?

Se løbskalenderen for sæson nedenfor. 

 

 

Se MTB løb herSe landevejs løb her

 

 


  

Vi håber, at du med denne guide føler dig bedre rustet til sæsonen, der forhåbentlig bliver din bedste nogensinde.

Husk, at vi altid står klar i din lokale Heino Cykler til at besvare spørgsmål samt give råd og vejledning.