Specialized cykelsko

 

specialized cykelsko

 
     
     
 

specialized cykelsko

 
   

specialized cykelsko

 

 

Specialized cykelsko

 

Body Geometry garanterer at cykelskoen er tilpasset dig og ikke omvendt.


Specialized har udviklet Body Geometry-cykelskoene sammen med Dr. Andy Pruitt, som har arbejdet med sportsprodukter i en menneskealder. Der er arbejdet med effektivitet og komfort, for at sikre de bedste og mest komfortable cykelsko til dig.

 

 

Vigtigste forbedringer med cykelsko fra Specialized:

 

  • Høj effektivitet
  • Mindre træthed
  • Maximal komfort

 

 

Hvordan virker det?

  • Svangstøtte
  • Forfodsstøtte
  • Stabilisering af knæDu har måske oplevet smerte i eller under fødderne ved længere cykelture. Det skyldes at vores fødder ikke er bygget til at trampe i pedalerne i timevis. Foden presses sammen ved hvert tråd og klemmes måske endda i en lidt for smal cykelsko.

 

 

Støtter svang og forfod


Specialized cykelsko er lavet med høj svang og en indersål, der støtter svangen så den ikke kollapser under tråddet. Derudover er midten hævet en smule og derved spredes tæerne, blodtilførslen forbedres og du undgår sovende, stikkende fødder. Det er endvidere muligt at købe såler med forskellig svangstøtte. Vi kan måle hvor meget støtte du har brug for. I mange tilfælde er standardsålen i Specialized-cykelsko passende.

 

 

Stabilisering af dine knæ


De fleste mennesker træder en smule indad med knæene, hvilket på længere sigt kan give smerter og skader i knæet. Derfor har Specialized indarbejdet en løsning i deres cykelsko. Sålerne er vinklet udad og det får dine knæ til at bevæge sig mere lige op og ned. Dette nedsætter stress på leddet og forbedrer ydeevnen.


Se vores udvalg af Specialized-sko her

 

 

 

Video om Specialized-cykelsko: