MTB-cykler - Til dig, hvor komfort og det at have det sjovt, er det vigtigste

Mere komfort på din cykel

 

MTB-cykler - Til dig, hvor komfort og det at have det sjovt, er det vigtigste

 

Det betyder ikke så meget, om du kommer først op ad bakken, så længe I har det sjovt. Du vil gerne først ned ad bakkerne bagefter, så dækkene skal have godt greb i underlaget. Du kører for motionens skyld og for at fræse skoven tynd med vennerne.   

 

Du vil gerne sidde lidt oprejst, fordi du er ny mtb'er eller fordi ryggen ikke helt er til den aggressive raceposition. En oprejst position giver samtidig mere kontrol og overblik. Det er lige her, du finder cyklerne og udstyret til dig.

 

Læs med og kig på vores udvalg af mountainbikes med fokus på komfort og kontrol, hvis du kan nikke genkendende til et eller flere af følgende kriterier: 

 

 • Hurtig på nedkørslen
 • Kontrol og komfort
 • At have det sjovt, når du skal motionere 
 
Se vores mountainbikes med komfort
  

  

Dame-mountanbikes:

 

 

Specialized JettSpecialized Jett

 

Hurtig mountainbike med specifik kvindegeometri og driftssikre gear og bremser. Jett er lavet let og har præcise styreegenskaber, lav indstigningshøjde og udstyr sat op til kvinder.

Eksempelvis er forgaflen sat lidt blødere op, så den passer til en lavere ryttervægt end den tilsvarende herremodel. Skivebremserne er mindre kraftige, så de er nemmere at dosere, hvilket giver dig mere kontrol.

Alt sammen for at give dig den bedste oplevelse i skoven. 

 

 • Kvindespecifik-MTB
 • Let aluminiumsstel med lav indstigning
 • Mere kontrol
 
Se alle modeller

  


   

Specialized JynxSpecialized Jynx

 

En mountainbike med et grovere udseende. Cyklen er lavet til leg i skoven og til bykørsel, så den er perfekt, hvis du er ny i skoven eller vil have det rå look til hverdag. Jynx har mindre hjul end de andre Specialized-mountainbikes (650b), hvilket blandt andet gør det muligt at lave en størrelse x-small, så den kan bruges til børn. Men det betyder ikke, at det er en børnecykel. Specialized har sammen med Suntour udviklet en forgaffel, som byder på rigtig dæmpning, man ellers først ser på de dyrere modeller. Så du får en mtb, der kan klare det meste i skoven. 

 

 

 • 650b hjul (27,5”) 
 • Fås i mindre størrelse til børn (fra 140 cm) 
 • Forgaffel med dæmpning og rigtig lockout 
 
Se alle modeller

  


 

Herre-mountanbikes:

 

Specialized RockhopperSpecialized Rockhopper

 

En god og let aluminiumsramme er basen og det er en bedre ramme end vi ellers ser i prisklassen. Det skyldes, at Rockhopper låner tekniske detaljer fra dens storebroder, Stumpjumperen. På den måde får du en rap cykel, som du nemt kan smide rundt ude i skoven.  

 

Rockhopper er lavet lidt længere, for at give mere stabilitet ved høj fart. Den kommer med komponenter, som giver godt greb og stor alsidighed i f.eks. udvalget af gear. Forgaflen er størrelsesspecifik, hvilket gør, at der er mindre vandring på de små størrelser og mere på de større. Det giver mening, idet rytteren jo er større. 

 

 • Størrelsesspecifik affjedring 
 • Let ramme i meget høj kvalitet
 • Nøje udvalgt udstyr til den bedste køreoplevelse
 
Se alle modeller
  


 

Cube Analog & AttentionCube Analog & Attention

 

En serie cykler bygget til dig, som skal i skoven en gang eller to om ugen. Resten af tiden skal du bruge cyklen til kortere ture i byen. Derfor er disse cykler korte og højere i forenden, så styret kommer højere op. Det gør cyklen nemmere at styre og du får mere overblik. Stellet er lavet i let aluminium. og udstyret er funktionelt og robust, så det er driftsikkert i skoven. Dækkene er Schwalbe Smart Sam, som både fungerer godt i skoven og ruller hurtigt på asfalt.

  

 • Lockout til forgaffel monteret på styret 
 • Komfortabel siddeposition 
 • Nemme styreegenskaber 
 
Se alle modeller
  

   

Cube LTD ProCube LTD Pro

 

Når man rykker sig fra Acid/Analog-modellerne op i LTD, sker der det, at stellet bliver længere og lavere for at gøre styringen mere aggressiv, hvilket er en fordel ved høj fart. Derfor er dette en cykel til den krævende eller øvede mountainbiker. Krank og kronrør på cyklen er overdimensioneret, hvilket gør stellet stivere. 

 

Udstyret er mere præcist og giver en mere lækker oplevelse – og ikke mindst er den lettere. Du kommer til at flyve rundt i skoven. 

 

 • Let og stift stel 
 • Præcise komponenter 
 • Længere geometri til højere fart
 
Se alle modeller

 


  

Specialized PitchSpecialized Pitch

 

En mountainbike med et grovere udseende. Cyklen er lavet til leg i skoven og til bykørsel, så den er perfekt, hvis du er ny i skoven eller vil have det rå look til hverdag. Pitch har mindre hjul end de andre Specialized-mountainbikes (650b), hvilket blandt andet gør det muligt at lave en størrelse x-small, så den kan bruges til børn. Men det betyder ikke, at det er en børnecykel. Specialized har sammen med Suntour udviklet en forgaffel, som byder på rigtig dæmpning, man ellers først ser på de dyrere modeller. Så du får en mtb, der kan klare det meste i skoven. 

  

 • 650b hjul (27,5”) 
 • Fås i mindre størrelse til børn (fra 140 cm) 
 • Forgaffel med dæmpning og rigtig lockout 
 
Se alle modeller
 

 

Specialized Stumpjumper FSRSpecialized Stumpjumper FSR

 

Dette er ikke en cykel til downhill, selvom den byder på 150 mm vandring. Det er derimod en af de mest alsidige mountainbikes på markedet. Og den har testresultaterne til at bevise det. To gange har cyklen vundet titlen som årets mtb (mbr magazine).

Bygget til at give dig maksimal kontrol fra en smidig platform. Den lange vandring på Specializeds effektive FSR-system betyder, ud over masser af komfort, at du kan drøne over selv de største rødder, uden at dine pedalkræfter går tabt. Du kan holde fuld fart gennem sving, og cyklen klatrer stadig som en mis. Udstyret er til dig, som vil have det sjovt. Grovere dæk og et højere riserbar (styr), den lækre dropper post (sadelpind som kan sænkes fra et håndtag på styret) er alt sammen med til at give dig mere kontrol på nedkørsler, så du kan tage den sjove linje i stedet for den nemmeste.

Stumpjumperen tilbyder også en 6Fattie model, der er en blanding mellem en FatBoy og en traditionel Stumpjumper. Med 3” dæk og ekstra brede fælge, der giver sublim kontrol og lader dig give den endnu mere gas på sporet.

  

Vigtige features:

 

 • 150 mm vandring
 • God opad og sjov nedad
 • Masser af kontrol og komfort

 

Se alle modeller

 


 

Specialized CamberSpecialized Camber

 

Specialized Camber er en hurtig trailcykel med 120 mm vandring. Det gør den velegnet til dig, der kan lide at have det sjovt på sporet, udfordre dig selv med fede nedkørsler og singletrack, men stadig vil kunne køre opad uden at slæbe på en endurocykel. Camber’en er lavet med en lang hjulafstand, der gør cyklen nemmere at styre, og med et højere kronrør, der bidrager med ekstra komfort. Med 29” hjul, der let kommer over forhindringerne i skoven.

 

Vigtige features:

 

 • Hurtig trailcykel med 120 mm vandring
 • Mere kontrol på nedkørsler - stadig muligt at køre opad
 • Lang hjulafstand, 29” hjul og højt kronrør - en mere rolig cykel

 

 Se alle modeller

  


 

 

Specialized FatboySpecialized Fatboy

 

Fatboy’en er en alsidig MTB, der gør, at du kan køre hele året rundt uanset underlaget. Med 4,6” dæk har Fatboy’en mange af de egenskaber, der kendes fra full suspension-cyklerne.

Fatboy er cyklen til dig, der vil have en cykel, du kan bruge året rundt, hvad enten det er i sne, sand, mudret føre eller bare til ultimativ kontrol på sporet. Fremdriften er ikke tung og vanskelig, som man kunne forestille sig – cyklen er derimod livlig og har en hurtig styring, der er velegnet til skoven.

  

Vigtige features:

 

 • Masser af kontrol på sporet
 • Kan bruges under alle forhold
 • Ekstra brede dæk og fælge for god kontakt med underlaget

 

Se alle modeller