Mere komfort på cyklen

WeBikes komfortguide 

Mere komfort på cyklen


Den vigtigste ting, når du skal have en god oplevelse på din cykel, er at du har en komfortabel tur. Hvis bare én del af din cykel er indstillet forkert eller simpelthen bare ukomfortabel, kan selv den korteste tur føles som ren tortur, ligesom det øger din chance for at få en skade. I vores komfortguide kan du læse om cykler, udstyr og Body Geometry Fits, der alle har til mål at gøre din cykeloplevelse mere komfortabel.


 


Racercykler med komfort


Racercykler med komfort


Hvis cykelturen og den gode oplevelse er det essentielle for dig, starter det hele med, at din tur er komfortabel. En racercykel med fokus på komfort, er højere foran og har smarte udformninger, der nedsætter de vibrationer vejen sender op gennem din krop. Det betyder at du bliver mindre træt og derfor kan køre både længere og stærkere.


Læs mere om racercykler med komfortF.eks. Specialized Roubaix SL4 Comp.

Racercykel med komfort


Roubaix'en er udviklet inden komfortcykler blev en integreret del af cykelproduktionen. Derfor har cyklen også været med til at definere kategorien, ligesom den tilbyder lækre features. Køreegenskaberne er stabile, du får en oprejst siddeposition og Specializeds unikke Zertz-indsatser i for- og baggaffel, dæmper vibrationerne du får op gennem kroppen.


Se Specialized Roubaix 


 

 

Vælg den rigtige sadel  
   

Vælg den rigtige sadel


Det vigtigste punkt, når det handler om komfort, er at du vælger den rigtige sadel. Med en forkert sadel virker alle cykelture uoverkommelige og risikoen for smerter og ubehag er markant større. I vores guide til sadelvalg, kan du læse meget mere og også finde et link til vores udvalg af sadler:


Læs mere her


 

 


MTB-cykler med komfort

 

MTB-cykler med komfort


Hvis du kan nikke genkendende til, at det vigtigste på din MTB-tur er, at du skal have det skægt, men samtidig være i kontrol og have en komfortabel oplevelse, kan du læse meget mere om mountainbikes med fokus herpå, lige her:


Læs mere om MTB-cykler med komfort


             

                   F.eks. Cube Acid & Analog 

             

MTB-cykel med komfort  
   

Cube Acid er en perfekt cykel til dig, der gerne vil kunne køre i skoven, men også bruger din mountainbike til kortere ture rundt i byen. Cyklen er kortere og højere, derfor kommer styret højere op og du får mere kontrol og overblik. I samme kategori producerer Cube også Analog, der tilbyder mange af de samme features.


Cube Acid & Analog Body Geometry Fit


Måske kender du fornemmelsen af, at der er et eller andet galt, når du cykler. Det gør ondt i knæet, skulderen eller måske endda bagdelen. Alligevel vælger mange ikke at få gjort noget ved det og i længden er det ikke holdbart. Hvis din sadel er forkert eller din position på cyklen ikke er korrekt, risikerer du at cykelturen ikke længere er mulig, fordi du får en skade. En af de letteste løsninger er at få foretaget et Body Geometry Fit, også bare kaldet et bikefit.

Hovedformålet med et Body Geometry Fit er at få dig til at sidde optimalt på din cykel. Så kører du nemlig også optimalt og får en mere komfortabel oplevelse. Du træder bedre i pedalerne og slapper generelt mere af på cyklen. I vores præsentation af Body Geometry Fit, kan du blandt andet læse mere om konceptet, hvordan et bikefit foregår og hvordan du booker en tid hos os:

 


Body Geometry Fit Body Geometry Fit Body Geometry Fit

Til et Body Geometry Fit, vil du blandt andet blive interviewet om dine træningsvaner på cyklen.

Til et Body Geometry Fit bliver dine vinkler i kroppen tjekket. På den måde kan bikefit'eren give dig den bedste vejledning.

Når du er blevet interviewet og målt, skal du på cyklen, der sidder i en hometrainer. På den måde kan bikefit'eren se hvordan du kører og hvor der skal justeres.

 

Læs mere om Body Geometry FitKomfortudstyr


Komfortudstyr


Det er ikke kun din position og selve cyklen, der kan forbedre din komfort, når du er afsted. I vores store udstyrsguide, der er i prioriteret rækkefølge, kan du blandt andet læse om sadler, cykelbukser og sko, der alle har til formål at gøre din cykeloplevelse mere komfortabel:


Læs mere om komfortudstyr               

               Få dig et par gode cykelsko


Læs vores guide til cykelsko  
   

Cykelsko er enormt vigtige, når det handler om at få en god oplevelse på cyklen. Det er dine ben og fødder der leverer arbejdet, når du er afsted og derfor skal du også have cykelsko, passer godt på dem. Et par gode sko støtte din svang og hjælper dig derfor mod at sprede tæerne. På den måde er risikoen for, at du oplever "sovende tæer" nedsat. Derudover kan et par gode sko, være med til at skåne dine knæ, da de "vinkler" dine ben og du derfor træder mere lige. Du kan læse meget mere i vores skoguide:


Læs mere om cykelsko