Landevejscykel - Til dig, hvor fart er det vigtigste

 

racercykel - fart

 

Landevejscykel - Til dig, hvor fart er det vigtigste

 

Det handler om sekunderne, de sidste gram og håneretten ved at komme først på toppen af bakken.

 

Du tager måske sydpå for at prøve kræfter med bjergene, så du forstår vigtigheden af, at cyklen er det perfekte kompromis mellem lav vægt og stivhed. Den lave vægt hjælper dig op ad stigningen og gør cyklen lynhurtig i spurten. En stiv og stærk ramme sikrer en effektiv overførsel af dine kræfter og selvfølgelig stabilitet på nedkørsler i høj fart. 

 

Er det lige dig, er det her, du skal kigge efter en ny cykel skabt til dine behov. Cykler som er ingeniørens svar på den mest effektive maskine til asfalten.

 

Du får:

 

 • Aerodynamik 
 • Styrke og lav vægt 
 • Hurtig i bjerge og på bakker
 
Se racercykler med fokus på fart

 

 


 

 

Cube AxialCube Axial

 

Cube er kendt for at lave produkter, som holder. Det skyldes, at de går meget langt for at teste udstyret før og efter produktion. Alle Cubes carboncykler bliver styrke- og stivhedstestet, før de forlader fabrikken. Det er en garanti for, at cyklen lever op til deres standard. Selvom udseende er en smagssag, må man sige, at Cube altid formår at få de flotteste cykler af sted, samtidig med at de er spækket med godt udstyr.

 

Axial er en fartorienteret racercykel. En lidt kortere, men stadig let foroverbøjet siddeposition, til dig, som skal træne og køre lidt løb. Axial fås både let og komfortabel i carbon eller stiv i aluminium. 

 

 • Gennemtestet kvinderacercykel
 • Carbon eller aluminium
 • Fartorienteret
 • Holdbare og æstetiske
 
Se alle modeller

 

 


 

 

Specialized AmiraSpecialized Amira

 

Den ægte fuldblodsracercykel til dig, der vil have fart og effektivitet frem for komfort. Det skal ikke forstås sådan, at den er ukomfortabel, men fokus er lagt andetsteds. Amira er lavet til at få alle dine kæfter ud på vejen. Den er let og har en knivskarp styring på nedkørsler.

 

Carbonkonstruktionen er kraftig, men der er taget udgangspunkt i, at rytteren er mindre end en tilsvarende herre, så Amira er noget lettere end dens bror. Alt i alt en fantastisk racemaskine og en drøm på asfalten. 

 

 

 • Let carbonracercykel, der er kvindespecifik
 • Fart og effektivitet
 • Hurtige og præcise styreegenskaber
 
Se alle modeller

  


 

  

Scott AddictScott Addict

 

At opnå den højeste stivhed i forhold til vægt er passionen. Jagten på de sidste overflødige gram er en besættelse i udviklingen af Addict. Det er den letteste ramme, Scott nogensinde har designet.

En vægt på under 1 kg for ramme og forgaffel i en størrelse 54 cm er i sandhed imponerende, samtidig med at du får en cykel, som er yderst stiv. Bagstellet yder, grundet dygtig ingeniørkunst med kulfiber, en del vibrationsdæmpning, uden at det går ud over effektiviteten.

 

Addict er adræt og aggressiv i sin styring, hvilket gør den hurtig i spurten og kontrollérbar på nedkørsler. Udstyret er matchet til oplevelsen: Mellemhøje Syncros hjul, så du får en smule aerodynamik, uden de bliver for tunge, og stadig med fokus på lav vægt. Shimano udstyr med ny medium compact gearing (52x36), så du har til både de danske og udenlandske forhold. 

 

 • Stiv oversize BB86-krank
 • Super let og stiv
 • Aggressiv og adræt

 

Se alle modeller
 

 

Scott SpeedsterScott Speedster

 

Til dig som vil have en alsidig racer til træning og motion. Speedster har en stiv og let aluminiumsramme, som du kan bruge til det hele. Den kommer med en aerodynamisk carbon forgaffel, der øger komforten og skærer vinden. Du får en cykel, der kører meget som en topracer, men til en fornuftig pris.

 

Udstyret er traditionelt med lave fælge og 23 mm dæk. Gearingen er lav. Compact foran (50x34) og en bredspektret kassette, så alle bakker kan forceres, selv hvis passionen for cykling overstiger formen.  

 

 • Aluminiumsramme
 • Carbonforgaffel 
 • Fornuftig pris 
 
Se alle modeller

 


  

Scott FoilScott Foil

 

Jagter du de sidste gram eller vigtige sekunder, har du fundet dem her. Foil er Scotts bud på den hurtigste, stiveste og letteste cykel, du kan finde. Cyklen er meget aerodynamisk og er samtidig en af de absolut letteste på markedet. Hver eneste af de vertikale dele på cyklen er optimeret i forhold til én ting: Aerodynamik. Cyklens cockpit er integreret, kabelføringen er integreret, og Scott har lagt sig i selen for også at gøre cyklen komfortabel. Scott Foil er testet i vindtunnel igen og igen, og man har presset en besparelse på seks watt ud af cyklen i forhold til den forrige model. Det lyder måske ikke af meget, men det svarer faktisk til 27 sekunder over 40 kilometer (ved en fart på 45km/t).

 

 • Let og stiv racercykel
 • Komfortabel, selvom hovedfokus er aerodynamik
 • Din makker i jagten på de sidste sekunder

 

Se alle modeller

   


 

Cube Agree C:62Cube Agree

 

Med Agree C:62 har Cube kombineret fart og komfort. Rammen er lavet i carbonfibre, der er i topklasse, og CSL Evo-forgaflen er lavet af samme materiale. Cyklen er designet til at blive kørt hårdt og tilbyder optimal kraftoverførsel, så dine kræfter straks forvandles til watt, der bringer cyklen fremad. Om det er opad eller nedad, får du en cykel, der er både klar og stærk til prisen. Det aerodynamiske look rundes af med intern kabelføring. Cyklen er udstyret med Shimano Ultegra 11-speed.

 

 • Let og aerodynamisk ramme
 • Cyklen kombinerer fart og komfort
 • Meget stærk til prisen

  

Se alle modeller

  


 

Specialized AllezSpecialized Allez

 

Specialized har udviklet den avancerede Smartweld-produktionsmetode til disse aluminiumsrammer. En metode, der gør det muligt at svejse rør sammen, så det bliver en ultralet og stærk konstruktion, samtidig med at rammens egenskaber kan styres, så du faktisk får en komfortabel aluminiumscykel. Det er ellers ikke muligt med et så stift materiale som aluminium. Du får med andre ord en af de bedste rammer og helt uhørt i sin prisklasse. På de letteste modeller vejer stellet under 1100 gram for en str. 54. Dét er let! 

 

Effektive og velkørende egenskaber uanset om du bare hygger dig med motion eller du er den mere konkurrencemindede rytter. 

 

 • En af de letteste og stiveste aluminiumsrammer på markedet 
 • Effektive og velkørende egenskaber 
 • Komfortabel 
 
Se alle modeller

 


 

Specialized VengeSpecialized Venge

 

Hvis du virkelig vil have fart, når det går derudad i det flade og lidt bakkede landskab eller når du skal slå de andre i spurten, så er Venge-cyklen noget for dig. Du prioriterer aerodynamikken og stivheden frem for komfort. Aerodynamik begrænser den vindmodstand, som udgør hele 90% af den samlede modstand på rytter og cykel, når du ligger alene eller forrest i vinden. De flade rørprofiler på Venge nedsætter denne modstand mærkbart. Du sparer f.eks. 22 watt ved en fart på 40 km/t sammenlignet med en Specialized Tarmac. Det er som bekendt en del. Og det er en besparelse, du får på hele turen. Jo, Venge er en tungere cykel end Tarmac’en, og den er mere ukomfortabel, men til gengæld er den stivere og ved hastigheder over 25 km/t har aerodynamikken større betydning end vægten. At købe en Venge giver fantastisk god mening, hvis du prioriterer fart og stivhed højest. 

 

Der hentes yderligere aerodynamik i udstyret på Venge. Det flade Aerofly carbonstyr sidder nu på alle modeller, og cyklerne er monteret med højere hjul end andre cykler.  

 

 • Perfekt til det flade, danske landskab
 • Meget stiv og hurtig i spurten  
 • Meget aerodynamisk
 
Se alle modeller

 


 

 

Specialized Venge ViASSpecialized Venge ViAS

 

Hvis du prioriterer fart og stivhed højest, er det en Venge ViAS fra Specialized, du skal have fat i. Denne innovative cykel er designet med ét mål for øje – at være verdens hurtigste cykel. Til det formål har Specialized redesignet Venge-rammen og flyttet cyklens bremser, så de er “gemt”, de har gjort al kabelføring intern og har derudover designet en aerodynamisk forgaffel. Alt sammen er med til at minimere luftmodstanden og derved gøre cyklen så hurtig som overhovedet muligt. Faktisk er Venge ViAS’en på 40 km 120 sekunder hurtigere end en Tarmac SL4 fra samme producent. Dét er alligevel en forskel, der er til at tage og føle på.

Cyklen er din perfekte makker, når det går derudad i det flade, lidt bakkede landskab, eller du skal slå kammeraterne i spurten. Aaerodynamik og stivhed er prioriteret frem for komfort.

 

 • Innovativ og aerodynamisk cykel
 • Designet til modvind, sidevindskørsel og spurten
 • Det kan siges kort: Lynhurtig

 

Se alle modeller

 


 

Specialized TarmacSpecialized Tarmac

 

I udviklingen af Tarmac 2015 har Specialized foretaget langt flere datatest og målinger end nogensinde før – inspireret af deres samarbejde med F1-afdelingen hos McLaren.
Der er taget udgangspunkt i at give hver rytter den samme oplevelse uanset rytterens størrelse.
Det er set før, det er der vist ikke tvivl om. Andre har produceret rammer, hvor en fyr på 195 cm fik samme stive ramme som ham italieneren på 162 cm. Men ingen har tidligere skabt en ramme, hvor der ligger så mange testdata bag udviklingen og ikke mindst, hvor cyklen føles ens uanset størrelse, især i måden den accelererer på og styrer gennem sving. Hver størrelse er konstrueret, så rytteren får den perfekte overførsel af kraft, ens styreegenskaber og komfort. Det kaldes ”Rider first technology” og findes på alle Tarmac-modeller med undtagelse af Sport og Elite, som ellers har SL4-rammer. En ramme, der var topmodellen sidste år. 

 

Alle Tarmac-cykler kommer med ergonomiske Body Geometry-sadler for maksimal komfort og lette komponenter, hvor stivhed og styrke er omdrejningspunktet. 

 

 • Stiv og let. 
 • Kan bruges overalt
 • Størrelsesspecifik udformning
 • Knivskarp og præcis styring
 
 
Se alle modeller