Landevej - Til dig, hvor komfort er det vigtigste

 

Mere komfort til din cykel

 

 

Landevej - Til dig, hvor komfort er det vigtigste

 

Er oplevelsen på cyklen, selve turen, det vigtigste for dig? Du elsker at cykle, også selvom det måske ikke går så stærkt. Det kan være, du cykler meget langt. Du er mere interesseret i, at cyklen kører godt, end at den kører nogle få sekunder hurtigere end en anden. Du vil ikke ligge vandret hen over cyklen som en anden prof-rytter. Det er din ryg ikke smidig nok til. 

 

Ved cyklerne, er der arbejdet med at give rytteren en bedre oplevelse i sadlen. Derfor er de højere foran, så styret kan komme højere op, og du ikke skal sidde helt foroverbøjet. Snedige udformninger på rørene nedsætter de vibrationer, som den ru asfalt ellers sender op igennem kroppen på dig. Vibrationer som ellers trætter dine muskler i overkroppen. På den måde kan dine ture blive længere uden samme træthed. 

 

 • Komfortabel kørestilling 
 • Lader dig kunne køre en længere tur  
 • Oprejst kørestilling på cyklen 
 
Se landevejsracere med komfort

     


 

Landevejscykler til kvinder:

 

Specialized RubySpecialized Ruby

 

Bygget til udholdenhed - du bliver glad af at køre langt på din Ruby. Den er skabt til at give dig den bedst mulige køreoplevelse og med sin lidt længere afstand mellem hjulene, får du en sikker styring overalt.

 

Den lette carbonramme giver komfort og de indbyggede Zertz-indsatser i for- og baggaffel dæmper vibrationerne fra vejen yderligere - for jo mere behageligt du har det, jo længere holder du dig frisk.

 

 • Let og behagelig kvinderacercykel i carbon
 • Lavet til udholdenhedstræning
 • Mere komfort, mere køreglæde
 
Se alle modeller
 

 


 

Specialized DolceSpecialized Dolce 

 

Præcis som dens søster Ruby'en, er Dolce designet så du kan nå dine mål, når du skal motionere. Selv om den er lavet stivere og i aluminium, er der indbygget masser af komfort, så du kan cykle længere uden at føle den samme træthed i kroppen.

 

Køreoplevelsen er nemt tilgængelig, også selv om du ikke har erfaring med at køre på racercykel. Den er ædret, men stadig meget stabil, hvilket du især vil mærke på nedkørsler. Naturligvis damespecifik på alle punkter.

 

 • Komfortabel kvinde racercykel
 • Aluminiumsramme med kvindegeometri
 • Køre længere med mere komfort
 
Se alle modeller

 

 


 

Landevejscykler til herrer:

 

Specialized SecteurSpecialized Secteur

 

Ganske enkelt en aluminiumsudgave af den komfortable Roubaix-cykel. Selvfølgelig er rammen ikke ligeså fleksibel som en carbonramme, men den har stadig samme vibrationsdæmpende Zertz-indsatser. Secteur er længere end andre racercykler, for at gøre den mere stabil, men den har stadig en hurtig, neutral styring. 

 

Forenden er høj, så du kan komme til at sidde mere oprejst. En virkelig velkørende cykel til både motion og den længere tur til arbejde. 

 

 • Oprejst siddeposition
 • Vibrationsdæmpende indsatser 
 • Mere stabile køreegenskaber  
 
Se alle modeller

  

 


 

 

Scott CR1Scott CR1

 

Carbonkonstruktion til at give oplevelser langt over prisen. Vibrationer fra vejen bliver dæmpet af specielle carbonfibre og udformningen i bagstellet, så du kan køre længere ture uden at opleve samme træthed i overkroppen. Kronrøret er højere for at hæve styret til en mere behagelig position. 

 

Fordi rammen er lavet i prisstærk kulfiber, er CR1 valget til dig, der vil have komforten fra carbon, sammen med gode komponenter uden at sprænge budgettet. Og CR1 skuffer ikke.  

 

 • Lave compact-gear 
 • Komfortabel til en fornuftig pris
 • Mere oprejst siddeposition 
 
Se alle modeller

  

 


 

 

Specialized RoubaixSpecialized Roubaix

 

Da Roubaix’en udkom i sin tid, fandtes der ikke en kategori, som hed komfort. Man kan sige, at den definerede kategorien og gør det den dag i dag. Særlige silikoneindsatser i for- og baggaffel, kaldet Zertz, fjerner mærkbart de små vibrationer fra den ru asfalt, som ellers trætter overkroppen. Målet med dette er at give dig en mere rolig oplevelse, så du kan køre længere uden at opleve samme træthed. 

Kronrøret er også længere, så du kan få styret højere op uden at skulle have en frempind, som peger lige op i himlen. Det er samtidig en meget stivere løsning. 

 

Noget lidt unikt ved Roubaix'en er stadig, at den er længere end normale racercykler. Ved at rykke hjulene fra hinanden, bliver cyklen mere stabil, hvilket især hjælper på nedkørsler, hvis du er træt eller har brug for mere teknik. Umiddelbart vil dette også gøre cyklen langsommere i styringen, men Specialized har ændret på vinklerne i forhold til normalen, så cyklen stadig har en neutral styring – det vil sige, at den hverken over- eller understyrer. Cyklen kører den vej, du drejer styret.

 

Komponenterne er udvalgt til at give yderligere komfort: bredere dæk end normalt - for øget komfort og lavere rullemodstand - gel i styrbånd og ergonomiske sadler. Roubaix-cykler kommer med en speciel sadelpind, der kan give op til 18 mm flex op og ned. En ret fin opgradering, du får meget glæde af.  

 

 • Oprejst siddeposition
 • Vibrationsdæmpende indsatser (Zertz)
 • Mere stabile køreegenskaber  
 
Se alle modeller

 

 


 

 

Scott SolaceScott Solace

 

Målet for Scott var at designe en cykel, der giver rytteren mest mulig komfort uden at gå på kompromis med kraftoverførslen til vejen. Altså en behagelig oplevelse til de lange ture på den ru asfalt, men stadig muligheden for at sætte kammeraterne af i spurten. Hvordan har man løst det? Jo, ved at opdele rammen i to zoner. Den øverste del af rammen yder vibrationsdæmpning, og den nederste del sørger for, at alle dine kræfter kommer ud på vejen. Så kan du koncentrere dig om landskabet og pedalerne. 

 

Solace har bremsen monteret under krankboksen for at lade bagstellet kunne arbejde endnu mere. Samtidig giver dette cyklen et meget clean look, synes vi. Kronrøret er højere, så du kan få styret højere op for en mere oprejst position på cyklen. 

 

Solace-modellerne er udstyret med lav compact-gearing (50/34), så du kan komme op ad bakkerne og tage den med sydpå. Dækkene er en bredere 25 mm for yderlige komfort og punktéringsresistens. Vi må også tilføje, at rammen stadig holder sig under 900 gram for en størrelse 54, hvilket er yderst imponerende for en komfortracer. 

 

 • Giver mere komfort på lange cykelture 
 • Højere kronrør 
 • Stadig stiv og giver god kraftoverførelse
 
Se alle modeller

  


 

 

Cube AttainCube Attain 

 

Komfort skal være i højsædet – det er Attains mantra. Designet med et højere kronrør, en lang hjulafstand og en bagramme, der giver ekstra fleksion på ujævne veje, er, hvad der gør Attain til en rigtig komfortracercykel. Den lader dig nyde cykelturen, uden at du skal fokusere på smerter i nakke, ryg og lænd.

 

Attain’en findes i både carbon- og aluminiumsudgaver og er som altid styrke- og stivhedstestet efter de skrappeste tyske standarder, der sikrer dig en velkørende racercykel – med en nøje udvalgt udstyrspakke. 

 

 • Racercykel med fokus på komfort
 • Findes i carbon og aluminium
 • Nøje udvalgt udstyr til den bedste køreoplevelse

  

Se alle modeller

 

 


 

 

Specialized DivergeSpecialized Diverge

 

En redesignet racercykel med fokus på komfort, bredere dæk og en lang hjulafstand. Diverge er kombinationen mellem en crosscykel og en racercykel, hvor rammen er forberedt til bredere dæk. Cyklen har skivebremser, højt kronrør og en lang hjulafstand, der gør cyklen styringsstabil. 

 

Diverge’en er lavet på et let og stærkt aluminiumsstel med Zertz indsatser i bagrammen, der mindsker stød og vibrationer. Velegnet til ujævne veje og grusstier og en god allround racercykel.

 

 • Allround racercykel
 • Brede dæk, lang hjulafstand og ekstra fokus på komfort
 • Hydrauliske skivebremser

 

Se alle modeller