Fortsæt til indhold
Skal du være en del af Heino Holdet? Læs mere her
En del af Heino Holdet? Læs mere her

Cykelværksted i Brøndby og på Østerbro i København

Stolte cykelmekanikere

Der er værksteder i alle vores butikker, hvor mekanikerne leverer en service og et stykke arbejde, de kan være stolte af. De ved samtidig fra egne ture i sadlen, at et toptunet materiel gør den store forskel.


Heino Cyklers cykelværksteder er:

  • Pæne og velholdte værksteder
  • Special Service 
  • Professionelt håndværk 

Pæne værksteder

Vi har pæne værksteder, hvor der altid er god orden. Det afspejler Heino Cyklers grundlæggende holdning til tingene og en respekt for vores kunders cykler, grej og gear, når de overlader det til os.

Special Service

På vores værksteder har vi bredt funderede ansatte, der samtidig er uddannet til at yde for- skellige special services. Det kan for eksempel være service på cyklernes affjedring. Vores mekanikere er ud- dannet til at lave gaffelservice på de fleste mærker, f.eks. RockShox, Fox & Specialized.

Forsikrings-sager

I alle Heino Cykler-butikker tager vi os godt af dine forsikringssager. Vi ordner for eksempel papirarbejdet og kontakten til taksator. Vores forsikringsservice gælder alle cykler – også dem, der ikke er købt hos Heino Cykler.

Kom forbi dit lokale Heino Cykler cykelværksted og lad os tage hånd om dit kæreste eje. Find dit lokale Heino Cykler cykelværksted i Brøndby eller på Østerbro.