Citybikes til pendlere og motionister

citybikes til pendlere og motionister

 

Citybikes - Til pendlere og motion

 

Har du, som mange andre, taget den fornuftige beslutning at tage cyklen på arbejde i stedet for bil eller bus. Det er godt for dit helbred og for miljøet. 

 

Du vil gerne komme let og hurtigt frem. Derfor kræver du mere af din cykel, den skal rulle godt og være en fryd at køre på. Den skal bringe dig sikkert frem. Den skal naturligvis kunne få skærme på til de gange, hvor du cykler i dit almindelige tøj. Det kan også være, at du skal bruge cyklen til en lidt længere tur i landskabet som motion eller for at nyde naturen, uden det skal være en aggressiv racer eller mountainbike. Vi har samlet herre og kvinde cyklerne til dig her. 

 

De giver dig den bedste køreoplevelse med fokus lige vægtet på komfort og fart. De er derfor lettere end de fleste vanlige citybikes. De har udvendige gear, fordi det er det mest effektive og ikke kræver megen vedligeholdelse. Du sidder let foroverbøjet, men stadig så oprejst, at du har overblik over trafikken. De fleste modeller kommer med skivebremser, så du kan have høj sikkerhed – også selvom det regner. 

 

 • Komfort 
 • En let køreoplevelse
 • Motion og sundhed 
 
Se alle citybikes til pendlere og motionister - Klik her

  


 

Scott Sub Speed
 

Scott Sub Speed

 

Et moderne clean look i flotte kraftige farver. Cyklen kommer med matchende skærme, der giver yderligere elegance. Navnet lægger op til, at det kan gå stærkt på de længere ture i landskabet eller i byen, og cyklen skuffer ikke. Speed kommer med skivebremser, så du får god bremseevne også i vådt vejr. Versionerne med udvendige gear er lettere og har et effektivt tråd. Til gengæld har cyklen med indvendigt bæltetræk i stedet for kæde, så du ikke skal gå og bekymre dig om, hvorvidt du nu har smurt kæden nok. Bæltetræk kræver nemlig ikke vedligeholdelse. 

 

 • Clean og moderne look 
 • Let og stiv for hurtighed
 • Skærme er inkluderet
 
Se Sub Speed modeller - Klik her

 

 

  

Specialized CrossTrail  
   

 

Specialized Crosstrail

 

Crosstrail en krydsning mellem en mountainbike og en citybike. Til dig som vil have en cykel, der er let og adræt på vejen og stadig kan tage en grussti gennem skoven. Den bruger samme base som Sirrus, men Crosstrail kommer med større, ru dæk og en kort affjedret forgaffel, så du stadig får den høje komfort, når turen går gennem det åbne landskab. 

 

 • Kører på alt underlag. Vej og grus.  
 • Mere oprejst position end f.eks. Sirrus 
 
Se Crosstrail modeller - Klik her

  


  

Specialized Sirrus
 

 

Specialized Sirrus

 

Vores mest populære citybike. Og hvorfor? Fordi den giver dig kvalitet og hurtighed som en racer, men med masser af komfort. Specialized bruger mange af de fine teknologier fra race til deres Sirrus, så du får en af de bedste køreoplevelser i byen. 

Der er gjort plads til skærme og bagagebærer, og cyklen har compact gearing, så du kan holde farten både op og ned ad bakkerne, i byen samt på de lange ture.  

 

 • Den bedste køreoplevelse 
 • Hurtighed og komfort 
 
Se Sirrus modeller - Klik her

  


 

Specialized Vita  
   

 

Specialized Vita

 

Til den aktive kvinde, som cykler til og fra arbejde eller længere motionsture. Vita er ikke bare en lyserød herrecykel. Nej, den er specielt udviklet til at give dig som kvinde den bedste oplevelse, når du skal af sted. Den er let og adræt, så du kan flyve op ad bakkerne. Den er komfortabel med særlige ergonomiske lady komponenter – håndtag, styr og sadel, så du undgår smerter og kan cykle længere. Bremserne er kraftige for øget sikkerhed – også i vådt vejr. 

 

 • Den bedste køreoplevelse 
 • Hurtighed og komfort 
 
Se Vita modeller - Klik her