Assos S7 cykelbukser

  

Assos S7 cykelbukserAssos Toni Maier Moussa

Legenden om de bedste cykelbukser fortsætter

 

Assos har i mange år været indbegrebet af kvalitets cykelbukser, der er lavet af cykelryttere til cykelryttere. Grundlæggeren var tidligere professionel cykelrytter, og havde derfor mærket på egen krop, hvad cykelbukser produceret i uld gjorde for komforten. I 1976 revolutionerede han cykelbuks-industrien ved at producere de første lycra cykelbukser, hvilket den dag i dag, stadig er det mest udbredte materiale.

 


 

Udviklingen fortsatte... Assos S7 cykelbukser

 

Efterspørgselen var så stor, at Assos ikke kunne følge med. Alt fra motionister til professionelle cykelryttere ønskede cykelbukserne. Selvom efterspørgselen var så stor, valgte Toni Maier Moussa ikke at give sine cykelbukser væk til de professionelle cykelhold. I 1998 markerede Assos sig som dén førende producent af cykelbukser, da s2 modelleren blev lanceret. S2 puden var den første cykelbuks med både flere lags pude, der samtidigt også var elastisk og havde en todelt anatomisk udskæring, dette var komfort revolutionens indtog

 


 

Assos S7 cykelbukser

 

I 2007 blev S5 modellerne FI.Uno, FI.Mille og FI.13 lanceret, de er nu blevet erstattet af s7 teknologien. Assos laver ikke nye modeller hvert år. De mener, at deres modeller er af så høj en kvalitet, at de kun ændrer på dem, hvis de mener, at det er absolut nødvendigt.

 


 

I dag: "The Game Has Changed"Assos S7 cykelbukser

 

De nye s7 cykelbukser er af teknologisk top kvalitet, og inkluderer nye features i forhold til s5 modellerne.

 

 • 14% lettere
 • 23% mindre pres på de genitale områder
 • 17% mere kompression
 • 21% mere åndbarhed
 • 47% færre syninger og paneler
 

Det sidste synes vi er den mest nyskabende feature. Assos har tænkt ud af boksen, og i stedet for at lave mange paneler, har de lavet meget få og brugt den bedste kvalitet af materialerne og skabt de bedste cykelbukser til dato. 

 

Assos S7 cykelbukser

 


 

Nye og videreudviklede teknologier...

 

S7 serien byder på en imponerende række teknologier og features, vi har udvalgt nogle af det mest spændende her.

 

 

GoldengateAssos goldengate S7 cykelbukser

 

Med GoldenGate har Assos lavet en pude, der er uafhængig af den del af yderstoffet på cykelbukserne, der er i kontakt med sadlen.  Det betyder, at puden altid vil sidde fast mod huden, hvilket mindsker friktion og risikoen for siddesår mindskes.

 

 • Alle modeller

 

MemoryFoamAssos MemoryFoam S7 cykelbukser

 

Er en teknologi, der har eksisteret siden Assos s2 FI.13 bukserne, og siden hen optimeret. Puden er opdelt i to løse dele, der følger kroppens bevægelser og sikrer dig den rette støtte lige meget, hvordan du sidder på sadlen.

 

 • Alle modeller

 

WaffleAssos Waffle S7 cykelbukser

 

Waffle teknologien er perforeret skum imellem det inderste og yderste lag i cykelbukserne, der nedsætter vægten og øger åndbarheden. På s7 modellerne er det tidligere ensartede skum blevet erstattet af det perforerede skum.

 

 • Alle modeller 

 

Kuku PenthouseAssos Kuku penthouse S7 cykelbukser

 

Kuku Penthouse teknologien er en ny opfindelse fra Assos, der findes på T.Cento og T.Campionissimo cykelbukserne. Denne teknologi skaber et området, hvor der er kontaktfølsomt stof, der holder mænds genitale områder på plads og øger blodgennemstrømningen, uden at skabe irritationer. Vi er vilde med navnet…

 

 • T.Championissimo
 • T.Cento

  

SuperAirAssos SuperAir S7 cykelbukser

 

Assos SuperAir er placeret på bagsiden af puden og er som Waffle teknologien, et perforeret materiale. Det nedsætter vægten og øger åndbarheden.

 

 • T.Championissimo
 • T.Cento

  

Anatomical Side flapsAssos Anatomical Side flaps S7 cykelbukser

 

Assos har hørt folkets bøn. De anatomiske side flaps er designet til at følge kroppens bevægelser og mindske gnidninger på inderlårene, der kunne opstå på s5 modellerne. De øger derudover også åndbarheden. 

 

 • T.Championissimo
 • T.Cento

  

RearTerminalAssos RearTerminal S7 cykelbukser

 

RearTerminal er endnu et skridt mod den optimale komfort. Den bagerste del af puden er syet sammen med den nederste del af ryggen på cykelbukserne. Det giver dig et par bukser, hvor puden følger kroppens bevægelser

 

 • T.Championissimo
 • T.Cento

 

Assos s7 cykelbukser kommer i 4 versioner...

 

Assos s7 cykelbukser kommer i 4 versioner

 


  

Assos S7 T.neoProAssos T.neoPro S7 cykelbukser

 

T.neoPro tager over fra s5_FI.Uno bukserne. Det er cykelbukserne til hverdagstræningen, velegnede til de mellemlange cykelture. Dette er Assos’ entry level model, til dig, der ønsker at stifte et bekendtskab til Assos. Cykelbukserne har et regulært fit, det vil sige, at de ikke er så tæt siddende som de dyrere modeller. Med 8mm skum pude. Vægt: 169 gram.

 

• Regulært fit

 

Køb her


 

Assos S7 T.ÉquipeAssos S7 T.equipe cykelbukser

 

T.Equipe er den nye dreng i klassen. T.Equipe er en racing fit cykelbuks, der er meget let. Med GoldenGate, memoryfoam og Waffle teknologi, får du her et par top kvalitets cykelbukser. Med 8mm skum pude. Vægt 168 gram.

 

• Racing fit

 

Køb her


  

Assos S7 T.CentoAssos T.cento_s7 - Korte cykelbukser med komfort fit

 

T.Cento har overtaget rollen som den mest komfortable langturs cykelbuks. Med 10mm skum pude, anatomiske side flaps og Kuku penthouse teknologi er T.Cento designet til dig, der ønsker cykelbukser til de lange cykelture. Vægt 185 gram.

 

• Komfort fit

 

Køb her


  

Assos S7 T.ChampionissimoAssos T.campionissimo_7 - Korte cykelbukser med racing fit

 

De vildeste cykelbukser lavet til dato. T.Campionissimo har overtaget s5_FI.13 rolle som verdens bedste cykelbukser. Færre paneler, lavere vægt, mere komfort og bedre pasform. Med 8mm skum pude. Vægt 162 gram.

 

• Racing fit - ergoKompressor

 

Køb her


 

 

 

Assos s7 cykelbukser

 

 

*Du kan finde Assos produkter i følgende af vores butikker: 

Heino Cykler Brøndby, Heino Cykler Østerbro, Heino Cykler Odense eller køb online her