5 opgraderinger der batter - til din racercykel

5 opgraderinger til din landevejscykel


5 opgraderinger der batter - til din racercykel


Med en opgradering kan du forbedre komforten og køreglæden betydeligt, hvilket er altafgørende på de lange ture på landevejen. Her finder du 5 opgraderinger til din racercykel, som vi selv drømmer om til den nye sæson.

 

Her er både tale om deciderede produkt-opgraderinger som styr og  sadel, men også nogle lidt mere tekniske opgraderinger som valg af dæk og slange. Skulle du have brug for hjælp, vejledning eller gode råde til dette er du selvfølgelig altid velkommen i din lokale WeBike.


 

 

Den korrekte sadel

   

1. Den korrekte sadel

 

Den spritnye Power Sadel fra Specialized, der bringer erfaringer fra deres anderkendte tri sadel Sitero videre til landevejen er værd at prøve, hvis du er typen, der sidder aggressivt. Læs mere her

 

Har du smerter når du sidder på din sadel, kan det være næsten umuligt at koncentere sig om andet. Det ødelægger oplevelsen og turen. Udvalget af kvalitetssadler er i dag så godt, at det virkelig kan betale sig at blive målt og finde den sadel, der passer til dig.

 


Se modeller her
 


 

 

  Et godt sommerdæk
   

2. Et godt sommerdæk


Skynd dig at få skiftet vinterdækkene ud til et par smidige sommerdæk. Dækkene er det udstyr på din cykel, der har den absolut største indflydelse på, hvor godt du kører. Og så er det oven i købet et billigt sted at opgradere, selvom det gør en verden til forskel for cykeloplevelsen

Du kan evt. læs mere i vores guide til dæk her

 

 

Se modeller her

 

 

 


  Et blød latex-slange
   

3. En blød latex-slange

 

En blød slange mindsker rullemodstanden, og du punkterer ikke så let. Ulempen er at latex-slanger taber hurtigere luft, så du vil skulle pumpe hver uge - men det skal man jo alligevel, hvis man vil holde det korrekte tryk.


Det fedeste ved latex slanger er dog LYDEN, hold nu op de synger en smuk sang..Læs mere her

 

  


 

  Shallow Bend styr
   

 4. Et Shallow Bend styr

 

Bukket på dette styr er ikke så dybt, som på så mange andre styr, så man får brugt bukket mere, og kommer derfor til at sidde bedre og mere ergonomisk korrekt. Ligeledes en sikker udskiftning ved de fleste Bikefit.Se modeller her

 

  


 

  SwissStop Bremseklodser
   

5. SwissStop Bremseklodser


Her er den absolut bedste opgradering du kan lave til dine bremser. De er en lille smule dyrere end andre klodser, men det er også de absolut bedste bremseklodser på markedet - og det gør oplevelsen så meget bedre, når du kan stoppe.

 

 

Se dem her

 

 

Tilbage til oversigten