5 opgraderinger der batter - til din MTB

5 opgraderinger til din MTB


5 opgraderinger der batter - til din MTB


En opgradering af tøj, udstyr eller tilbehør er en sikker genvej til flere og sjovere ture i sadlen. Her finder du 5 opgraderinger til din MTB, som vi selv drømmer om til den nye sæson.

 

Nogle af produkterne er meget lette at gå til som f.eks. de vandtætte, baggy shorts, mens andre opgraderinger som det at lave dine hjul om til tubeless kræver lidt mere teknisk snilde.

 

Skulle du have brug for hjælp, vejledning eller gode råde er du altid velkommen til at kontakte mekanikeren i din lokale WeBike.

 


 

Latex til at lave dine hjul om til tubeless

 1. Tubeless


Lav dine hjul om til tubeless dæk. Tubeless går i alt sin enkelthed ud på at pille slangen ud af dækket, så dækket kan bevæge sig mere frit. Du får dermed et mere smidigt dæk, der kan rulle hurtigere. Du får endvidere mere greb og punkterer ikke så let. Ulempen er, at det kan være lidt bøvlet at installere og vedligeholde.


Du skal bruge: 


  • Tubeless fælgbånd
  • Ventiler 
  • Flydende Latex 


 

Find det hele her 


   Baggy shorts

2. Baggy shorts


Brug dem uover dine tights. Det er god stil, det ser federe ud, og så beskytter de, så man ikke bliver så beskidt på sine tigths eller får en våd mås. 

 

Fås både til mænd og kvinder.Se modeller her 

 

 

  Grail handsker

3. Grail handsker

 

Vi har fremhævet dem før, men de er også de absolut fedeste handsker til dig som ønsker at have det bedste greb i styret og dermed minimal eller ingen gel i håndfalden. 

 

De er i øvrigt lige kommet i en kortfingeret sommerudgave. 

 

Fås både til mænd og kvinder.Se dem her

 

  

 

 

  Gaffelpumpe

4. En gaffelpumpe

 

Trykket i forgaflen er altafgørende for, at du får den bedste oplevelse på cyklen. Kører du regelmæssigt bør du pumpe forgaflen en gang om måneden, og her skal du bruge denne særlige pumpe.

Det samme gælder selvfølgelig også din baggaffel, hvis du også har affjedring i denne.Se modeller her

 

 

 

  MTB-specifik hjelm

5. En MTB-specifik hjelm


En hjelm der er designet specifikt til skoven og de smalle spor går længere ned i nakken og beskytter bedre, hvis uheldet er skulle være ude.

 


Se modeller her

 

  

 

Tilbage til oversigten