Flandern Picks - Spil med!

Picks er Danmarks nye sportsspil, hvor venner, familie, kolleger eller helt  fremmede dyster på, hvem der er bedst til at forudsige vindere og tabere. Vi starter med Flandern Rundt. Spil med her

Flandern Rundt, siden 1913.

 Brosten

Flandern Rundt løber af stablen på søndag d.7. april. Igen i år er den 267 km lange flamske cykelklassiker en begivenhed, som man roligt kan afsætte hele sin søndag til. Den belgiske klassiker er kendt for de mange bakkede brostenspavér som rytterne skal forcere, et af nøglemomenterne kommer efter 220 km hvor hellingen Kopperberg skal forceres.

Nogle husker måske en episode med Jesper Skibby i 1987. Skibby var i udbrud, men styrtede og da Koppenberg er en smal stigning kunne løbslederbilen ikke stoppe, fordi feltet var tæt på. Den helt vanvittige løsning blev, at køre over Skibbys cykel, så bilen ikke var i vejen for forfølgerne. Skibby slap uskadt fra episoden, men Koppenberg var i mange år fjernet fra Flandern Rundt-ruten på grund af episoden. Først 15 år senere, i 2002, indføjede arrangørerne atter Koppenberg i løbet.


De sidste fire års vindere Niki Terpstra(2018), Philippe Gilbert(2017) Peter Sagan(2016) og Alexander Kristoff(2015) er alle til start. Desuden har vi sidste års to’er danske Mads Pedersen til start, samt den altid veloplagte klassikerrytter Michael Valgreen. Startlisten tæller desuden Magnus Cort og Søren Kragh som gode danske outsidere.

Jakob Piil's Picks: Head to head i Flandern Picks:

Piil's Picks

 

Piil’s Picks top fem:

 Piil's Picks top 5

 

Tilmeld dig Flandern Picks nu og få lidt ekstra spænding søndag d. 7. april.

Sådan spiller du:
Det er supernemt at spille Picks, og det er en af spillets største styrker. Det tager dig ikke en krig at spille, og du skal ikke sætte dig ind i alt muligt for at deltage

➔ Vælg udfald (picks)
Vælg vindere og tabere i en spillerunde (som Piil's ovenstående 11 udvalgte) 

➔ Rangér dine dueller
Ryk duellerne op og ned alt efter hvad du tror mest på. Tildel dine favoritter flest point

➔ Læn dig tilbage
Så er det bare at følge med på tv eller nettet, og se hvor dygtig/klog du er.

Vejledning

Næste artikel Skal vi spille PICKS?

Skriv en kommentar til denne artikel

* Krævede felterTrustpilot